Mat

Hos oss får barna et måltid hver dag. Vi ønsker å gi barna et variert og næringsrik mattilbud som er sunt og spennende. Barna får brød en gang i uken, knekkebrød to ganger i uken, yoghurt med havregryn og forskjellige toppings en dag og på fredager er det fast «Go'mat» som Benedicte lager sammen med alle avdelingslederne. Vi prøver å variere pålegg tilbudet så godt vi kan. Ting vi har er: salami, skinke, servelat, baconost, skinkeost, gulost, brunost, makrell i tomat, leverpostei, kaviar, smør, agurk og paprika, m.m.

På fredager har vi servert blant annet: pizza, rundstykker, grove lapper/vafler, grønnsakssuppe, tomatsuppe, pastasalat, pasta, fiskepinner, taco, ostesmørbrød, pølser, boller, nachos, gryteretter, osv.

I ferier får barna to måltider. Den første består av knekkebrød og den andre av «god mat».

Barn med allergier/spesielle behov får spesiell mat (for eks. glutenfritt) etter avtale mellom foresatte og Smaks.