Snarveier

Mini er avdelingen for 1 klassingene. I år vil det bli ca 110 barn på avdelingen og ca 11 assistenter som står på. Avdelingen ligger rett ved siden av klasserommene til barna, slik at de kan bruke knaggene i gangen, de har også felles "grovgang", der utetøy, skiftetøy og støvler kan plasseres. Detter er med på å gjøre de yngste barna trygge, samtidig som foreldrene har ett sted å forholde seg til. Barna blir hentet i klasserommet når de er ferdige på skolen. Det er doer i gangen og i kjellern. Mini leker ute i den store skolegården.

Jasmina Mehmedic er avdelingsleder på Mini. Hun har tidligere vært avdelingsleder på Midi og Monolitten. Jasmina er 31 år og har jobbet her siden 2010. Hun er dedikert, tydelig og morsom.

Tidligere kurs på Mini:

Fotball, Allidrett, Skolehagen, Tegnekurs, Kunst, Kor, Ballspill, Sjakk, Tennis, Lek og Bevegelse, Drama, Språkkurs, Mini Newton og Leksehjelp